Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Alfonso Diez, vidu de la duquessa d'Alba, pateix la pèrdua de dos dels seus germans en quinze dies

Cayetana d'Alba va morir el 2014, després de patir una complicació derivada d'una pneumònia
Cayetana d'Alba, al costat d'Alfonso Diez, ballant al seu casament | Cedida

 

Alfonso Diez era un home relativament desconegut per a la premsa del cor espanyola, però tot això va canviar quan es va saber el seu romanç amb la duquessa d'Alba qui, el 20 de novembre de 2014, moria després de complicar-se la pneumònia que patia des de dies enrere. Llavors Alfonso va desaparèixer del focus mediàtic i va tornar a la seva tranquil·la vida en un pis proper al barri madrileny de Chamberí, on passa més temps lliure després de jubilar-se del seu lloc com a funcionari de l'Institut Nacional de la Seguretat Social. Segons la revista ‘Love’, Diez dedica les seves estones lliures a anar al cinema i fer esport amb els seus amics, entre els quals es troba Cayetano Martínez de Irujo.

Ara bé, també dedica temps a la seva família, tot i que recentment s'ha vist obligat a enfrontar-se a una de les èpoques més dures de la seva vida. I és que en tan sols quinze dies ha perdut dos dels seus germans. Un d'ells, Daniel, va morir després de lluitar contra un càncer a la fundació Jiménez Díaz, on va rebre el tractament. Un altre dels seus germans, que va patir una paràlisi cerebral des que va néixer, ha mort després d'una inesperada pneumònia, com la que va patir Cayetana d'Alba en el seu dia. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris