rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Almudena Cid sorprèn els seus seguidors d'Instagram amb una sensual fotografia en vestit de bany

L'ex gimnasta ha publicat una imatge en vestit de bany tombada en una hamaca

 

La popular exgimnasta espanyola Almudena Cid, l'única gimnasta rítmica que ha disputat quatre finals olímpiques, ha deixat a tots els seus seguidors perplexos amb la darrera imatge que ha publicat a les xarxes socials.

 

Cid, de 37 anys, ha penjat una imatge en el seu compte oficial d'Instagram on apareix tombada en una hamaca i lluint un vestit de bany de color blanc i gris amb detalls grocs. Tot plegat, mentre pren el sol a la localitat francesa de Bordeus.   

Així mateix, Cid, que explica al peu de la fotografia que «és fàcil recuperar-se en un lloc així», està gaudint d'uns dies de descans al luxós hotel de cinc estrelles ‘Les Sources de Caudalie’, a Boudeus.

 

La coneguda exgimnasta ha viatjat a França acompanyada del seu marit Christian Gálvez, conegut per presentar el programa ‘Pasapalabra’. El presentador madrileny, que és l’autor de la fotografia, és la parella d’Almudena Cid des de 2007, quan precisament, va conèixer a la exgimnasta mentre aquesta concursava al seu programa.

 

La imatge que va ser publicada aquest passat dijous, 23 de novembre, ja compta amb gairebé de 6.000 ‘likes’ i més de 35 comentaris on els seus seguidors lloen la seva bellesa.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris