rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Álvaro de Marichalar intenta escriure un missatge en català i ningú l'entén

El missatge publicat a Twitter ha provocat una onada de bromes i burles per part dels usuaris

 

L'aristòcrata Álvaro de Marichalar ha intentat escriure, aquesta passada matinada, un missatge en català al seu compte de Twitter, però no li ha acabat de sortir del tot bé, ja que amb prou feines es pot entendre alguna paraula. «No hi es possible que l'Ajuntament de Girona ester per'm estem Seu castrats».  

 

El missatge, que l'aristòcrata acompanyava d'una fotografia amb rojigualdas, ha provocat una onada de bromes i burles on es pregunta a l'excunyat de la Infanta Elena, què volia expressar exactament amb el tuit i amb quin idioma ho ha escrit. 

 

L'únic desxifrable en aquest text és que alguna cosa de l'Ajuntament de Girona sembla haver indignat a Marichalar. No obstant, ara falta saber què és exactament el que no li ha agradat i que s'assembli mínimament a les paraules escrites per l'aristòcrata. 

 

Protagonista del procés

Álvaro de Marichalar ja s'ha convertit en un dels protagonistes del procés, sortint en molts titulars des de que es va instal·lar a Barcelona per «lluitar contra el procés independentista», acaparant així gran part del protagonisme polític, sent objecte de burles i mofes per a molts mitjans i ciutadans. 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris