Álvaro de Marichalar: «No podem tenir una Catalunya governada per delinqüents»

En els vídeos diu que s'ha de votar a «persones honestes» perquè «alliberin Catalunya»

 

Álvaro de Marichalar ha tornat a mostrar el seu punt de vista respecte a les eleccions del 21-D a través del seu compte de Twitter, en unes publicacions del passat 10 de desembre. En aquesta ocasió, s'ha gravat en tres vídeos que són gairebé iguals, en dos dels quals apareix davant del mar i l'altre a dins de l'aigua. En els vídeos ha fet al·lusió als electors catalans, instant-los a què votin amb seny i «pensant bé què faran».

  

 

 

Dures paraules contra els polítics independentistes

«L'aigua està fresqueta però molt sana», aquesta és la frase que ha triat per donar pas a un seguit de dures crítiques i peticions a la ciutadania. En el compte enrere dels comicis, ha remarcat que «s'ha de demanar a l'electorat català que obri els ulls i no voti a delinqüents perquè no podem tenir una Catalunya governada per delinqüents»; unes paraules en al·lusió als membres dels partits independentistes catalans.

 

A més, també s'ha dirigit a l'expresident Carles Puigdemont i els seus excompanys de govern que van marxar a Bèlgica, assegurant que van prendre una decisió «inadequada». Per tot això, ha afegit que «hi ha moltíssima gent molt més capaç i lleial que no pas aquests traïdors que estan a la presó per ser traïdors i delinqüents».

 

En els vídeos parla «d'alliberar Catalunya», i creu que per això caldria votar a «persones honestes» que, segons ell, no serien pas els membres del govern català cessat i els empresonats, a qui considera «males persones».