rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alyson Eckmann mostra a les xarxes socials les seves últimes ferides i rascades

Pot ser que la guanyadora de l'última edició de 'Gran Hermano VIP' hagi tingut un contratemps en alguna excursió o activitat a l'aire lliure durant les seves vacances a Mèxic
Las ferides que mostra al seu 'Instagram Stories' | Instagram

 

 

Alyson Eckmann, de caràcter fort i eixelebrat, ha demostrat a les xarxes socials que és una amant dels esports extrems, a més de ser d'allò més atrevida. La guanyadora de l'última edició de 'Gran Hermano VIP' està de vacances a Mèxic, encara que a més de gaudir de les platges i la festa amb els seus amics, ha tingut algun que un altre contratemps. I és que tal com Alyson ha publicat al seu 'Instagram Stories', ha patit rascades i ferides en una de les seves cuixes. L'americana no ha donat detalls de com s'ha fet aquestes ferides, encara que pel títol de la imatge «Aly l'Exploradora» podria tractar-se d'un inconvenient mentre estava realitzant alguna excursió o activitat a l'aire lliure en les seves vacances mexicanes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris