rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Amor Romeira publica un vídeo en actitud afectuosa amb Ricky de 'GH 16'

Poques hores després saltaven tot tipus de rumors sobre una possible relació, encara que l'exconcursant assegura que és «com un joc per ells»

 

Fa tan sols uns dies, Amor Romeira, exconcursant de 'Gran Hermano 9' compartia a les xarxes socials uns vídeos en els quals se la podia veure en una actitud molt afectuosa amb el també exconcursant de 'Gran Hermano 16' Ricky Natalicchio. Concretament, dos vídeos 'bumerang' feien saltar totes les alarmes d'un possible romanç entre ells dos en aparèixer gairebé fent-se un petó a la discoteca madrilenya La Posada de las Almas, la qual cosa feia sospitar que s'havia gravat el moment abans o després d'un petó. A més, no es tracta només del vídeo, Amor també decidia acompanyar aquestes reveladores imatges amb la frase «Quan l'amor arriba així d'aquesta manera, un no ni se n'adona» i «Quan em va enamorar, de vegades desespero quan em va enamorar».

 

Fa un temps Amor i Ricky ja van jugar a la distracció amb uns comentaris a la xarxa: «M'ha robat el cor Ricky?», deia ella. Al que ell comentava: «Tu ho saps bebè». No obstant això, ara la pròpia exconcursant ha decidit aclarir el seu possible romanç: «És veritat que tinc molt bona relació amb *Ricky, però tenim una relació d'amistat. És veritat que hem pujat uns vídeos molt graciosos perquè som així, ens agrada fer aquestes bromes». Per la seva banda Natalicchio no ha parlat sobre el tema, i no ha confirmat ni desmentit els aclariments de Romeira.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris