Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Boyer és criticada en els mitjans de comunicació pel seu particular estil

Titllen la filla d'Isabel Preysler d'antiquada i avorrida
Alguns dels estilismes escollits per Ana Boyer | ESPAÑADIARIO.ES

 

Ana Boyer, la filla d'Isabel Preysler s'ha convertit en un dels rostres mediàtics del moment gràcies a l'anunci de les seves noces amb Fernando Verdasco després de quatre anys de relació. Igual que la seva mare, Ana acostuma a vestir estilismes més clàssics o tradicionals pel que podria ser que el seu vestit de núvia fora d'aquest estil. A més, tot apunta al fet que Pronovias podria ser la firma encarregada del disseny, donada la bona relació de tota la família amb la marca. Boyer, als seus 28 anys, té un estil molt marcat i sol lluir texans i jerseis bàsics per al dia a dia i vestits curts i cenyits per acudir a esdeveniments. Igual que la seva mare, Ana destaca per la seva bellesa, físic i el seu particular vestuari en el qual no poden faltar dissenys de grans marques de moda.

No obstant això, alguns mitjans de comunicació com per exemple la revista 'Setmana' critiquen a la jove precisament per la seva forma de vestir. Ratllen a la futura dona de Fernando Verdasco d'avorrida i antiquada, i a més asseguren que el seu estil, malgrat ser comparat amb el de la seva mare —habitual en la llista de les dones més elegants d'Espanya—, és molt més idoni per a senyores de més de 50 anys que para ella que té 28.

 

Alguns dels estilismes d'Ana Boyer | ESPAÑADIARIO.ES

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris