Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa assegura que Jorge Javier «està contentíssim i feliç» però molt «bolcat amb aquest nou format»

La presentadora ha assistit a la tercera edició dels Premis Chicote que se celebren al Museu Chicote de la Gran Via de Madrid
Ana Rosa assegura que Jorge Javier «està contentíssim i feliç» però molt «bolcat amb aquest nou format». | Mediaset

 

Fa molts dies que s'està parlant d'on està ficat Jorge Javier Vázquez quan no està presentant 'Gran Hermano Revolution'. Entre rumors de baralles per egos i d'ingressos publicitaris per repartiment de programes, Mediaset va explicar que el presentador «està centrant els seus esforços en l'arrencada de la nova edició de 'Gran Hermano'», i ara ha estat Ana Rosa qui ha donat la cara pel seu company. Un any més, el Museu Chicote de la Gran Via de Madrid va organitzar una festa per dur a terme el lliurament de la tercera edició dels Premis Chicote, que aquest any van ser presentats per Marta Tonré i la presentadora no s'ho va voler perdre, tal com explica 'EsDiario'.

Ana Rosa hi va anar i va aprofitar per parlar del seu programa i reconèixer la seva gran arrencada. Però Quintana no va poder evitar la pregunta sobre 'Gran Hermano' i Jorge Javier Vázquez, i va restar importància pel seu començament discret: «Cada any passa igual, la gent no els coneix, fins que rodi una mica la casa, es vegi què passa, es coneguin a tots, jo encara no els distingeixo». A l'hora de parlar de la desaparició televisiva del seu company, la presentadora ha estat clara: «Està contentíssim i feliç, està bé. El que passa és que m'imagino que començant un grandíssim format estarà bolcat en el format, també intentant conèixer als protagonistes. Jo recordo que tota la vida els presentadors s'hi han ficat molt i han vist moltes hores».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris