Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa celebra el naixement de Fede, el fill de Rocío Romero, bromejant sobre obrir una guarderia

El van presentar en directe al programa a través d'unes fotografies
 
Rocío Romero Ponce, la reportera que ha donat a llum a Fede | Twitter

 

Una de les reporteres d'Ana Rosa, Rocío Romero ha donat a llum al seu petit, Fede, que arribava al món amb força i despertant molta alegria i il·lusió. A 'El programa d'Ana Rosa', han volgut ensenyar algunes fotografies del bebè i celebrar la seva esperada arribada. La mateixa Ana Rosa, ha parlat d'ell, dient: «Va néixer petitet, va estar en la incubadora i ara es menja al seu pare pels peus». Amb aquestes paraules, la presentadora celebrava el naixement d'una de les seves reporteres més volgudes i els desitjava el millor dels futurs. No obstant això, abans de donar pel tema per resolt, Ana Rosa va voler posar-li una nota d'humor i afegir unes inesperades paraules: «Jo crec que estem equivocats, en lloc de fer un programa, hauríem d'obrir una guarderia», va comentar, divertida. El vídeo del moment pot veure's a la pàgina web de Telecinco.

Fede, el fill de Rocío Romero | Telecinco

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris