rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Ana Rosa insulta en directe Puigdemont

Li ha dit «mamarratxo»
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa. | Cedida

La tibant situació sociopolítica entre Catalunya i Espanya, no deixa de llançar titulars dia rere dia i mentre els esdeveniments se succeeixen i es precipiten cap a una inevitable conclusió són molts els que comenten tot el que succeeix. Un d'aquests debats, precisament, ha tingut lloc avui a 'El programa de Ana Rosa', on la presentadora ha volgut carregar contra Puigdemont, les seves accions i la seva proclamació d'independència. En un moment donat, Ana Rosa, emfatitzava: «ha estat una independència efímera però, sobretot, tramposa».

Per contra, els altres col·laboradors del programa han destacat que «no hi ha hagut independència». En resposta, la veu de la presentadora s'ha imposat i ha assenyalat que «l'independentista de bona voluntat, quan estigui veient a aquest mamarratxo, ha d'estar plorant per les cantonades». Per «mamarratxo», se sobreentén que es refereix al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a qui acusa dels últims esdeveniments i responsabilitza dels tibants moments que estan enfrontant avui a catalans i espanyols.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris