rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Ana Rosa Quintana amenaça de demandar l'exmarit de Juana Rivas

Francesco Arcuri ha fet un comunicat en què acusa el seu programa d'haver pagat a la seva exdona per a l'entrevista
Ana Rosa Quintana, en el seu programa de Mediaset | Telecinco

 

Ana Rosa Quintana ha entrevistat recentment Juana Rivas, la coneguda mare de Maracena que va estar il·localitzable amb els seus fills durant un mes per no voler-los entregar al seu pare, Francesco Arcuri, qui té una condemna per lesions en l'àmbit domèstic. Arcuri va emetre un comunicat després de l'entrevista en què, a través dels seus advocats, acusava 'El programa de Ana Rosa' d'haver pagat a la seva exdona per la seva intervenció i que, per tant, «venia per diners» la seva versió dels fets. Tot i així, Francesco havia sigut entrevistat a l'agost mentre que Quintana estava de vacances. 

Aquesta acusació no li ha agradat gens a la presentadora, que ha respost de forma taxativa al pare dels fills de Juana a través del seu programa: «Ella ha cobrat el mateix que vas cobrar tu quan vas estar a 'El programa del verano', és a dir, res». Després, Ana Rosa ha continuat advertint-lo que podria demandar-lo: «El meu advocat ja s'ha posat en contacte i si no retiren això del comunicat, la que el demandarà seré jo, llest». Seguidament, ha explicat als espectadors que l'entrevista es va pactar sense contraprestació econòmica entre els advocats de Juana i la seva productora, Quarzo: «No fem mai aquestes coses perquè sempre arribem a acords verbals amb els convidats i mai no he pagat un convidat d'aquesta secció. En aquest cas hi ha un acord firmat entre els advocats i la producció en què s'especifica clarament que aquesta entrevista, que és la primera, és sense contraprestació econòmica». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris