rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Ana Rosa Quintana assegura en directe que ella ja ha començat a treure els diners de les entitats catalanes

«Els impositors comencen a treure els diners, entre ells jo», ha afirmat la presentadora sorprenent tothom
Ana Rosa Quintana al seu programa de Mediaset | Telecinco

 

Ana Rosa Quintana ha volgut començar el seu programa d'avui amb la possible declaració d'independència i la resposta de moltes empreses i entitats bancàries sobre el futur a Catalunya. La presentadora que volgut saber que havia de passar amb tots els estalvis que es troben en aquestes entitats com CaixaBank o Banc Sabadell que estan traslladant les seves seus de Barcelona a altres ciutats fora del territori català, segons el portal 'El Español'. En aquest sentit, Ana Rosa ha reconegut que ella ja ha començat a retirar els seus diners: «Els impositors comencen a treure els diners, entre ells jo», ha afirmat Quintana per a sorpresa de tots. Minuts després de desvetllar això, i just en el moment en què els col·laboradors estaven donant el seu punt de vista sobre aquesta qüestió, Ana Rosa ha afegit sense que la càmera la gravés que havia dit això perquè ella és una de les persones preocupades que vol protegir la seva economia.

No obstant això, aquestes paraules podrien causar un gran enrenou i per no generar una gran alarma ha volgut matisar després: «Jo entenc que els diners que la gent té a CaixaBank no corre perill». Per la seva banda, el mitjà citat s'ha posat en contacte amb CaixaBank per saber el seu punt de vista sobre les declaracions de Quintana, el qual ha qualificat d '«irresponsabilitat» aquesta afirmació, sobretot perquè el seu programa aconsegueix més de 500.000 teleespectadors.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris