rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa Quintana defensa Belén Esteban i envia un missatge a Andreíta

La presentadora considera que la filla de la princesa del poble ja és una persona adulta
Ana Rosa Quintana aplaude la decisión de Belén Esteban | Telecinco

 

Una vegada més, Ana Rosa Quintana ha enviat un missatge a Belén Esteban que no ha deixat a ningú indiferent. Després de la segona entrevista de Belén Esteban a 'Sábado Deluxe' sobre la trucada que va rebre aquest estiu d'una María José Campanario ingressada en un centre psiquiàtric, la presentadora de Telecinco ha aplaudit les declaracions de la princesa del poble al seu programa. I és que, després de sortir a la llum que María José va trucar a la de Sant Blas perquè els seus fills s'acomiadessin de la seva germanastra Andreíta abans que se n'anés a estudiar a Birmingham, Belén va comentar que això ja no era assumpte seu i que era la seva filla qui havia de decidir què fer. Una resposta que, per a Quintana, ha estat «molt encertada».

Així, de la mateixa forma en què Ana Rosa va qüestionar la decisió de la col·laboradora de 'Sálvame' de revelar la conversa que van mantenir, la presentadora no ha dubtat a elogiar la postura que la seva companya de cadena ha adoptat. «Belén té tota la raó en això. La seva filla té 18 anys. Si el pare té relació amb la filla i la filla amb els germans, ja és una persona adulta, major edat», va dir la presentadora, enviant un missatge a Andrea que ella també havia d'assumir la seva responsabilitat i posicionar-se en la polèmica familiar. En qualsevol cas, segons Quintana, el millor i més recomanable per a Belén és que surti «d'aquest cercle» i, com ben va dir, allunyar-se dels Janeiro-Campanario.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris