rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa Quintana, després de la polèmica entrevista de Belén Esteban: «Es va equivocar»

La presentadora ha comentat al seu programa que ella no hauria revelat el contingut de la conversa amb María José Campanario
Ana Rosa Quintana opina sobre el 'Belenazo' de l'Esteban | Telecinco

 

Belén Esteban ha rebut moltes crítiques després del seu sonat «belenazo» i dies després de la seva entrevista a 'Sábado Deluxe', la polèmica sobre si hauria d'haver explicat o no el contingut de la conversa que va tenir amb María José Campanario quan estava ingressada a la clínica psiquiàtrica, continua latent. És per això que la situació s'ha analitzat també en altres programes, entre els quals 'El programa de Ana Rosa', on Quintana no ha dubtat d'expressar la seva contundent opinió: «Belén no ho va fer per odi, es va equivocar». 

Segons la presentadora, la de Sant Blas «ho va fer perquè creia que ho tenia pendent amb la seva audiència» i que ella no ho hauria revelat, encara que està segura que la col·laboradora de 'Sálvame' recapacitarà sobre el que va passar. «Belén Esteban no li ha donat importància però davant d'això cal tenir molta cura. No li ha donat transcendència, però pot tenir-la», va continuar expressant Ana Rosa, mentre que els seus col·laboradors coincidien que era una situació molt complexa en tractar-se d'una persona que estava malalta i amb les capacitats mentals minvades. 

 

D'altra banda, la presentadora i productora comparteix el fet que la princesa del poble truqués a Jesulín, marit de María José, després de rebre la trucada. «Va fer molt bé de trucar a Jesús en aquestes circumstàncies, perquè es va adonar que no era normal», va opinar. Per la seva banda, encara que Belén ha reconegut que té la consciència tranquil·la, María Patiño va assegurar a 'Socialité' que tampoc no estava satisfeta amb el resultat de l'entrevista. «Jo tenia por d'explicar-ho pel problema que vaig tenir i pel que va passar. Jo el que vull és que María José es recuperi», va confessar la de Sant Blas a 'Sábado Deluxe'. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris