rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anabel Pantoja i Carmen Gahona, a punt d'arribar a les mans protagonitzant la discussió més tensa de 'Sálvame'

La parella de Chiquetete va anar al programa després de criticar amb duresa la col·laboradora
Carmen Gahona i Anabel Pantoja han protagonitzat una de les discussions més tenses del programa. | Telecinco

 

El plató de 'Sálvame' es va convertir aquest 12 de setembre en l'escenari d'una batalla campal entre Anabel Pantoja i Carmen Gahona, la dona de Chiquetete. La neboda d'Anabel Pantoja li va demanar a crits a Gahona que no parlés més sobre ella ni sobre la seva família perquè tot ho fa per poder anar a 'Sálvame' i tenir alguna cosa per explicar. Precisament, Gahona va anar al plató per parlar sobre les fortes declaracions que va fer sobre el clan Pantoja, en què va assegurar que Anabel no estimava el seu pare i que el tenia abandonat. 

Carmen Gahona durant la seva intervenció al plató de 'Sálvame' | Telecinco

 

Durant la seva intervenció, Carmen va explicar que el pare d'Anabel, Bernardo, li va trucar molt enfadat, demanant-li que deixés la seva família tranquil·la, especialment la seva filla. A més, la dona de Chiquetete ha assegurat que li tenia por, i és per això que té pensat interposar una ordre d'allunyament. Durant l'emissió de la conversa, la neboda de la 'tonadillera' va marxar del plató i Mila Ximénez va anar a buscar-la per animar-la a defensar-se. «Durant tota la vida que vas dient coses i vens aquí per defensar el meu pare. És normal cridar-li a una persona malalta per telèfon i posar-te una hora a gravar? Amb quina intenció? Que tot és per venir aquí!», li retreia Anabel a crits.

 

Anabel Pantoja i Carmen Gahona en el moment de l'enfrontament a 'Sálvame' | Telecinco

 

«Tu estàs cagada fins als peus perquè a Cantora et donen una lliçó», li va contestar Carmen, repetint una vegada més que tenia pensat interposar una ordre d'allunyament al seu pare. «Se li ha de tenir por, a Carmen Gahona», li va contestar Anabel, ja histèrica, assegurant que per això l'ordre se li havia d'interposar a ella. La dona de Chiquetete, per la seva part, no va dubtar d'amenaçar la jove dient que podria treure molts secrets, amb els quals la seva mare en sortiria perdent. «Si traiem draps bruts, els traiem», va respondre ràpidament Anabel, davant d'una situació tan tensa que finalment els col·laboradors i la presentadora van intervenir perquè no arribessin a les mans. El vídeo complet de l'enfrontament el pots veure a la pàgina web del programa.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris