rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anabel Pantoja, traïda pels seus companys de Telecinco

Malgrat el disgust, ella mateixa ha reconegut que és una cosa normal
Anabel ha rebut un gran disgust dels seus companys de 'Sálvame' | Telecinco

 

Encara que Anabel Pantoja ja sabia al que s'exposava, ho està passant realment malament a ‘Sálvame’. Les coses estan molt tibants al programa de Jorge Javier Vázquez, tant que la direcció ha tingut la fatídica idea —encara que brillant per a l'audiència— de convertir l'espai de Telecinco en un ‘Gran Hermano’ i fer votacions diàries per decidir quin col·laborador marxarà del programa. Anabel Pantoja ja tenia bastant amb l'assumpte de la seva tieta, i és que els seus companys de plató han llançat acusacions constants cap a Isabel Pantoja, però ara la col·laboradora ha de bregar amb les votacions.

Aquesta tarda s'ha tornat a repetir el procés i a Anabel li ha anat canviant la cara en veure que cap dels seus companys li ha concedit un vot per ser nomenada «imprescindible». Malgrat el disgust, ella mateixa ha reconegut que és normal considerant l'autoritat dels altres col·laboradors. «Ho entenc i em fa mal, no seré falsa», ha confessat. Quan Carlota Corredera li ha preguntat si pensava venjar-se amb les seves votacions, ella ho ha negat amb rotunditat, encara que ha afegit: «Si no em voten, no m'enfadaré. Però també prendré nota quan em diguin unes coses i ara es vegi això».

 

Segons informa 'Lecturas', més tard ha pres les seves posicions i, de pas, ha llançat un dard enverinat als qui sempre la critiquen: «Em mullaré, com sempre diuen que no em mullo...». A la neboda de la Pantoja encara li falta molt per arribar al nivell d'altres col·laboradors com Kiko Hernández, encara que no pensa rendir-se tan fàcilment.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris