Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anabel Pantoja travessa la seva pitjor ratxa en molt de temps

Kiko Rivera li ha transmès el seu suport a través de les xarxes socials
Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame' | Cedida

 

Anabel Pantoja està passant per una de les pitjors ratxes de la seva vida, i és que després de l'operació del seu pare, a qui li van haver d'amputar el peu dret a causa de la forta diabetis que pateix, i la ruptura amb  qui havia estat la seva parella durant tres anys, la pobra neboda d'Isabel Pantoja no ho està passant molt bé. En aquests moments tan difícils, és quan es requereix familiars i amics, i així ha estat. Kiko Rivera, cosí i amic d'Anabel Pantoja, va publicar una imatge a Instagram on li demostrava que podia confiar en ell pel que necessités. «Sempre tindràs unes espatlles on plorar i uns braços que et faran mil i una abraçades. Tot passa, només cal tenir paciència i buscar la teva felicitat. El teu cosí, el teu germà que t'adora». Amb aquest text, la imatge ja té més de 16.000 ‘m'agrada’ i gairebé 300 comentaris.

 

Per si això no fos poc, la setmana passada va tornar al programa ‘Sálvame’, i va ser allà quan es va esfondrar. El programa assegurava que tenia en la seva possessió unes imatges que li podrien fer molt de mal, i ella va respondre que no volia veure-les. 'Sálvame' va decidir no fer que la jove ho passés encara més malament, i no va revelar aquestes fotografies. A continuació va declarar que «És un moment delicat per a mi, sobretot pel meu pare. La meva prioritat és ara el meu pare i la seva recuperació». Sembla doncs, que intenta superar la ruptura al més aviat possible. Pots veure el moment a la pàgina web de Telecinco.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris