Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrea Janeiro apareix per sorpresa en l'aniversari de la seva mare

Feia dos mesos que no es veien
Belén Esteban en el seu aniversari | CatalunyaDiari

 

La relació entre Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, és molt especial; les dues comparteixen moltes coses i es professen un amor tant bonic com incondicional. No obstant això, fer-se gran sol implicar que els fills abandonin el niu i comencin a desenvolupar la seva independència, i això és justament el que li va succeir a Andreíta, que aquest any deixava enrere Espanya i la seva mare per estudiar a la universitat de Birmingham, a Anglaterra.

 

No obstant això, una data molt assenyalada ha caigut aquest novembre: l'aniversari de Belén Esteban, que ha volgut celebrar de forma íntima el seu dia en un local de Madrid. Era ahir, divendres 10 de novembre, a les 10 de la nit quan, segons informa 'OkDiario', es reunien en el Museu Chicote. La sorpresa va venir aquí quan, per a alegria seva, entre tots els convidats va aparèixer Andreíta.

 

Pel que sembla, va succeir de la següent manera: Belén va arribar acompanyada de Miguel i allí es va trobar amb què tots els convidats estaven dins i l'esperaven. Entre ells, la seva filla, a qui feia gairebé dos mesos que no veia. El retrobament va ser realment emotiu i tothom es va emocionar en veure de nou a mare i filla reunides.

 

I és que la seva sorpresa només podia ser majúscula, tenint en compte que era molt difícil que Andrea aparegués. Sobre els convidats a l'esdeveniment, el citat mitjà assegura que van assistir Maribi i Tina, les seves amigues de sempre, a més de molts companys de feina com Terelu, Kiko Hernández, Belén Ro, Raúl Prieto, Mila Ximénz, Carlota Corredera, Antonio Rossi i David Valldeperas, entre altres.

 

Belén Esteban i Carlota Corredera | CatalunyaDiari