rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Andrea Janeiro apareix per sorpresa en l'aniversari de la seva mare

Feia dos mesos que no es veien
Belén Esteban en el seu aniversari | CatalunyaDiari

 

La relació entre Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, és molt especial; les dues comparteixen moltes coses i es professen un amor tant bonic com incondicional. No obstant això, fer-se gran sol implicar que els fills abandonin el niu i comencin a desenvolupar la seva independència, i això és justament el que li va succeir a Andreíta, que aquest any deixava enrere Espanya i la seva mare per estudiar a la universitat de Birmingham, a Anglaterra.

 

No obstant això, una data molt assenyalada ha caigut aquest novembre: l'aniversari de Belén Esteban, que ha volgut celebrar de forma íntima el seu dia en un local de Madrid. Era ahir, divendres 10 de novembre, a les 10 de la nit quan, segons informa 'OkDiario', es reunien en el Museu Chicote. La sorpresa va venir aquí quan, per a alegria seva, entre tots els convidats va aparèixer Andreíta.

 

Pel que sembla, va succeir de la següent manera: Belén va arribar acompanyada de Miguel i allí es va trobar amb què tots els convidats estaven dins i l'esperaven. Entre ells, la seva filla, a qui feia gairebé dos mesos que no veia. El retrobament va ser realment emotiu i tothom es va emocionar en veure de nou a mare i filla reunides.

 

I és que la seva sorpresa només podia ser majúscula, tenint en compte que era molt difícil que Andrea aparegués. Sobre els convidats a l'esdeveniment, el citat mitjà assegura que van assistir Maribi i Tina, les seves amigues de sempre, a més de molts companys de feina com Terelu, Kiko Hernández, Belén Ro, Raúl Prieto, Mila Ximénz, Carlota Corredera, Antonio Rossi i David Valldeperas, entre altres.

 

Belén Esteban i Carlota Corredera | CatalunyaDiari

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris