Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrea Janeiro fa de DJ la nit de Cap d'Any en una discoteca madrilenya

Va celebrar l'entrada al 2018 a la discoteca Kapital
Belén Esteban amb la seva filla Andreíta | Cedida

 

El Nadal de Belén Esteban es pot catalogar d'immillorable. Si bé es cert que va passar la nit de Cap d'Any amb la companyia de la seva parella Miguel, aquesta també va estar d'enhorabona amb la visita de la seva filla Andrea

 

Andreíta, que viu a Anglaterra refugiada dels paparazzi, va tornar a Espanya per passar les festes amb la seva mare i, com no podia ser d'altra manera, també va optar per quedar amb els seus amics. Així mateix, Andrea va escollir la nit de Cap d'Any per passar-la amb els seus amics a la discoteca Kapital de Madrid. On, de fet, la jove ja va celebrar els seus 18 anys.

 

DJ per una nit

A jutjar per les imatges publicades pels seus amics, Andrea va aprofitar de valent la nit. I és que a part de ballar, la filla d'Esteban i Jesulín va fer de disc-jockey durant uns minuts i, segons 'Lecturas', va aparèixer davant els presents amb les seves preferències musicals. Així doncs, segons la revista ‘Lecturas’, Andreíta no es va tallar i va fer de DJ.

 

D'aquesta manera, la seva insistència per fer de DJ posa en dubte la teoria de la seva mare de mantenir-se en l'anonimat. Ja que, recordem, Andrea Janeiro va preferir estudiar a Anglaterra defugint de la premsa rosa.

 

Andrea en una imatge publicada per un dels seus amics | Instagram

 

Belén Esteban li ha cridat l'atenció 

Belén Esteban segueix entestada en pronunciar el mític: «Jo per la meva filla mato». Així mateix, aquesta ja hauria advertit a la seva filla que la insistència en aparèixer constantment a les xarxes la perjudica i ha demostrat la seva disconformitat amb els fets.

 

Per això mateix, tal com afirma 'Lecturas', la col·laboradora de 'Sálvame' ja hauria donat un toc d'atenció a la seva filla Andreita, que tornarà a Anglaterra després del dia de Reis. 
 

Andreíta amb Ylenia | Twitter

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris