rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Andrea Janeiro haurà de fer front a dos difícils decisions en els pròxims dies

Una d'elles és la decisió d'assistir o no a la boda del seu pare, qui, d'altra banda, porta sense estar present en la vida de la seva filla més d'un any

Belén Esteban anima a la seva filla a estudiar a Londres, on podrà allunyar-se de la pressió dels mitjans | Cedida,

 

La filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, Andrea Janeiro, complirà la majoria d'edat el pròxim 20 de juliol, moment en el qual haurà de fer front a dues decisions summament importants. D'una banda, haurà de decidir si se'n va a Londres a estudiar, tal com desitja la seva mare, qui pretén allunyar-la del focus mediàtic i, per l'altre, haurà de decidir si acudirà a la 'reboda' del seu pare amb María José Campanario, que es celebrarà el 27 de juliol. Les dues decisions comporten matisos que la jove haurà de tindre en compte i que dependran del grau de maduresa i de caràcter del qual faci ús en el moment de prendre la decisió.

En el primer cas, la decisió de traslladar-se a Londres, dependrà de com estigui disposada a afrontar els successos recents: els atacs terroristes i el clima d'inestabilitat que està patint actualment el país. D'altra banda, pel que concerneix la boda del seu pare, Andrea segueix a l'espera de la seva trucada, convidant-la a l'esdeveniment. Fins que això no succeeixi no es pot parlar d'una veritable presa de decisions, encara que arribat el moment sí que haurà d'escollir si anar o no, assumint el resultat, conseqüència de les seves accions, sigui el que sigui aquest. De qualsevol manera, les decisions ja semblen preses i el que queda ara és esperar a la data assenyalada, en la qual Andrea complirà la majoria d'edat i validarà les seves opinions escollint el destí que millor pensi per a si mateixa.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris