Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrea Levy reapareix en televisió amb un augment de llavis i els pòmuls realçats

Aquests canvis no requereixen cirurgia estètica, i es poden aconseguir amb injeccions de col·lagen o àcid hialurònic
Abans i després d'Andrea Levy, diputada del Partit Popular | Cedida

 

La sotssecretària d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, ha aparegut aquest matí a televisió per parlar sobre l'actual situació de crisi a Catalunya, però ha estat notícia per un motiu molt diferent, i és que ha aparegut amb una imatge renovada i un considerable augment de llavis, la qual cosa fa sospitar del seu pas per una clínica estètica. Segons 'Informalia', la jove diputada del Partit Popular s'hauria retocat també els pòmuls i les parpelles, que es mostren molt més realçats que fa dues setmanes. Levy ha presumit d'aquests retocs en 'Los desayunos de TVE', on s'ha parlat i molt del tema del dia: els registres dels serveis policials a Catalunya i les posteriors reaccions dels independentistes.

La veritat és que aquests canvis no requereixen una operació de cirurgia estètica, ja que es poden aconseguir amb injeccions de col·lagen o àcid hialurònic, retocs que també fan moltes celebrities espanyoles i fins i tot la mateixa reina Letícia. El tractament no sol superar els 1.500 euros, una xifra relativament assequible. Als seus 33 anys Levy viu moments d'autèntica tensió política però en l'àmbit personal es troba més a gust que mai, i és que el passat octubre va conèixer —i es va enamorar— del compositor Nacho Vegas, uns nou anys major que ella.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris