Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrea Ropero i Iñaki López, de 'LaSexta Noche', presenten el seu fill

La parella ja ha donat la benvinguda al seu primer fill en comú i es troba a casa al amb ell
Iñaki López i Andrea Ropero | LaSexta

 

Els presentadors de 'LaSexta Noche', Andrea Ropero i Iñaki López, estan d'enhorabona: la parella ha donat la benvinguda al seu primer fill, que ha nascut aquesta setmana i ja es troba a casa amb ells. Per aquest motiu, els dos han comunicat que no estaran al programa i han aprofitat l'ocasió per presentar el seu bebè a través de les xarxes socials. «Em temo que avui Andrea i jo faltarem a la nostra cita a 'LaSexta Noche' per primera vegada, però... tenim una visita important», escrivia Iñaki a través de Twitter, adjuntant una foto del nadó. Per la seva banda, Andrea va fer el mateix i va aprofitar la publicació per agrair els missatges rebuts: «Rendits davant aquest petitó. Gràcies a tots pels missatges, les trucades i les moixaines».

 

 

 

El dissabte 16 de setembre, la presentadora es va acomiadar dels espectadors davant la imminent arribada del bebè. «Crec que ha arribat el moment de parar i dir-vos adéu durant unes setmanes, perquè tenim visita a casa», va comentar. «Esperem visita, sí», va dir Iñaki després. Així, mentre que Andrea va estar un temps de baixa, Iñaki sí que va seguir aquests dies al capdavant del programa: «Sóc autònom, a veure si també em puc absentar una mica, que ja saben vostès que els autònoms no ho tenim tan fàcil. Jo encara us acompanyaré una estona». Tal com van explicar durant la seva visita a 'El Hormiguero', es van enamorar en el plató del programa en el qual treballen: «Tot va començar quan ens vam canviar a l'edifici d'Antena 3 i vam haver de compartir camerino».

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris