rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Andreíta va enviar missatges a María José Campanario per dir-li que havia aprovat la selectivitat

La filla de Belén Esteban també es va interessar per l'estat de salut del seu pare quan va estar hospitalitzat
Andrea Janeiro i María José Campanario | Archivo

 

En més d'una ocasió Belén Esteban ha comentat que la seva filla Andrea gairebé no té relació amb el seu pare, Jesulín de Ubrique, però el que no va comentar és que la seva filla sí que parlava amb la dona del seu pare, María José Campanario. Així ho ha revelat la periodista Carmen Pardo després de parlar amb fonts properes a la filla de la de San Blas, que asseguren que tenen constància de dues ocasions en les quals Andreíta s'hauria posat en contacte amb ella a través de missatges de WhatsApp: un, quan Jesulín va sofrir un desmai durant una correguda de toros a Àvila i una altra, quan va aprovar selectivitat.

I és que pel que sembla, encara que la jove s'interessa i molt pel seu progenitor, no sol contactar amb ell de primeres, sinó que ho fa a través de María José. De fet, la primera persona dels Janeiro a la qual Andreíta li va explicar que havia aprovat selectivitat va ser la seva madrastra i no el seu pare, encara que s'entén que ho va fer perquè Jesulín se sentís orgullós d'ella. Tampoc va poder evitar recórrer a ella quan es va assabentar que havia sofert un desmai durant una correguda de toros i havia estat hospitalitzat, sent una vegada més la Campanario qui la va mantenir al corrent de l'estat de salut del seu pare.

 

No obstant això, aquesta informació no ha fet sinó llançar més dubtes sobre el suposat motiu de la trucada de María José a Belén Esteban quan va estar ingressada a la clínica psiquiàtrica. Si bé l'odontòloga havia explicat que el que volia era que Andrea veiés els seus germans abans de marxar a Anglaterra, Belén el primer que va fer va ser contestar que si aquest era el motiu, amb qui havia de posar-se en contacte era amb la seva filla en lloc d'amb ella. Ara que s'ha descobert que Andreíta i María José mantenen el contacte i una bona relació, la versió que l'odontòloga en realitat volia quedar amb Belén cobra més força, ja que fa poc fins i tot va sortir a la llum que va trucar a Andrea per dir-li que volia quedar amb la seva mare.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris