rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andreíta torna a ser víctima de burles al Carnaval de Cadis

Després de l'èxit que ha aconseguit la primera xirigota sobre la filla de Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique, ara ha estat un altre grup el que s'ha burlat d'ella
Imatge d'arxiu d'Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban | cedida

 

Andrea Janeiro ha tornat a ser víctima de les burles després que una altra xirigota del Carnaval de Cadis s'hagi burlat d'ella fent al·lusió al seu aspecte físic. Recentment ja s'ha generat polèmica amb una xirigota que la va criticar en una de les cançons i ara ha tornat a passar.

 

Concretament, ha estat a la xirigota 'No tenemos el congo pa farolillos' on es van referir, suposadament, a Andreíta, tot i que no la nomenen explícitament en cap moment. La lletra diu així: «Hi ha una aplicació per al mòbil que es diu Snapchat que fa filigranes. A una foto amb la teva cara li pots posar mil ximpleries. Jo sé d'un que es posa orelles de gosset, també li posa les banyes però això al mòbil no es veu. Hi ha un filtre que és el bigoti i la barba, per exemple a la Pantoja aquest no li fa falta i amb un altre la barbeta es pronuncia. La noia que el fa servir no t'ho dic que em denuncia».

 

Altres xirigotes es refereixen a Andreíta

Seria aquesta última part de la lletra: «La noia que el fa servir no t'ho dic que em denuncia» la part que faria referencia a la filla de Jesulín i Belén Esteban. Andrea ja va decidir prendre accions legals contra el grup per tal que es retirés del concurs i s'eliminés la gravació de les xarxes socials.

 

Tot i això, després ha estat una altra xirigota del Carnaval de Cadis la que s'ha burlat de l'aspecte físic de la jove amb la lletra de la cançó, dient que «es posa molt lletja quan s'enfada»: «Escolta Andrea Janeiro, si segueixes enfadada, tu no has vist en condicions, 'Una corrida en tu cara'». Van continuar afegint: «Si el dilluns el que van cantar et resulta denunciable, es nota que encara series molt petita i no has escoltat el pregó del teu».

 

«Ja no està pixelada i la nena és horrible»

La polèmica per l'aspecte físic d'Andrea durant les xirigotes de Cadis va començar quan la mencionada anteriorment se'n reia de la jove directament, en el cas de la seva majoria d'edat i la seva imatge pública: «La nena de Jesulín i de Belén Esteban té tota la cara com una 'papa' nova. Ja no està pixelada i la nena és horrible. Si jo fos el seu pare, la deixo borrosa fins als trenta».

 

Seguia la lletra dient: «I diu Belén Esteban que ella és molt responsable i molt bona, que l'ajuda molt a casa, que està tot el dia fent feines, que és molt bona noia i molt neta, caldrà veure-la mullant llençols sense barbeta».

 

Aquí se l'anomenava directament, burlant-se d'ella, motiu pel qual la pròpia Andreíta va decidir interposar un recurs judicial. Tot i això, els responsables de la xirigota, en comptes de demanar disculpes, van decidir respondre amb una altra burla: «Ja hi ha els toreros altra vegada en antena, així que Andreíta canvia de cadena», ironitzant, a més amb el fet que ells li donarien tot el seu suport si es presentava a Miss Espanya.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris