Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrés Iniesta sorprèn els seus seguidors amb la imatge més tendra de la seva família

El futbolista es mostra molt orgullós de la seva dona i els seus fills

 

Andrés Iniesta i Anna Ortiz no acostumen a fer pública la seva intimitat, però ara el jugador ha volgut compartir amb els seus seguidors una imatge de la qual se sent molt orgullós. A la foto es pot veure a tota la família d'esquenes acompanyada del text: «Poques paraules per descriure tanta felicitat i orgull. Junts sempre!». Per la seva banda, Anna Ortiz ha penjat una imatge molt similar amb un bonic missatge: «Que bonic el que hem fet».

 

La parella gaudeix plenament de ser pares. El maig passat donaven la benvinguda a la més petita de la família, una nena a qui van anomenar Siena. Aquesta es va sumar a dos nens més, Valeria, de sis anys, i Paolo Andrea, de dos. El jugador sempre que penja imatges familiars fa servir una etiqueta amb les inicials de tots els membres: '#Avapas'.
 

De moment sembla que tot va rodat a casa d'Iniesta, que també gaudeix d'un gran moment professional. Tot i tenir ja 33 anys, el futbolista continua a ple rendiment al Barça i amb els anys s'ha convertit en un element clau pel bon funcionament de l'equip.