Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrés Iniesta sorprèn els seus seguidors amb la imatge més tendra de la seva família

El futbolista es mostra molt orgullós de la seva dona i els seus fills

 

Andrés Iniesta i Anna Ortiz no acostumen a fer pública la seva intimitat, però ara el jugador ha volgut compartir amb els seus seguidors una imatge de la qual se sent molt orgullós. A la foto es pot veure a tota la família d'esquenes acompanyada del text: «Poques paraules per descriure tanta felicitat i orgull. Junts sempre!». Per la seva banda, Anna Ortiz ha penjat una imatge molt similar amb un bonic missatge: «Que bonic el que hem fet».

 

La parella gaudeix plenament de ser pares. El maig passat donaven la benvinguda a la més petita de la família, una nena a qui van anomenar Siena. Aquesta es va sumar a dos nens més, Valeria, de sis anys, i Paolo Andrea, de dos. El jugador sempre que penja imatges familiars fa servir una etiqueta amb les inicials de tots els membres: '#Avapas'.
 

De moment sembla que tot va rodat a casa d'Iniesta, que també gaudeix d'un gran moment professional. Tot i tenir ja 33 anys, el futbolista continua a ple rendiment al Barça i amb els anys s'ha convertit en un element clau pel bon funcionament de l'equip.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris