Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrés Pajares pateix problemes d'esquena i símptomes de bipolaritat

El fill de l'actor, Andrés Burguera, ha donat a conèixer el preocupant estat de salut del seu pare
L'actor Andrés Pajares amb Juana Gil | 'El Español'

 

Recentment, les mirades han tornat a posar-se sobre l'actor Andrés Pajares després d'un temps a l'ombra, ja que 'Jaleos del corazón' publicava unes imatges en exclusiva on s'aprecia clarament el seu delicat estat de salut i que havien fet saltar les alarmes pel desconeixement dels problemes de salut que patia, especialment perquè diversos mitjans asseguraven que no podia ni «sostenir-se en peus». Una deterioració física que ara el fill del còmic, també anomenat Andrés, ha explicat a què es deu en una entrevista per 'Look': «Està fatal de l'esquena, porta diversos mesos així. Li costa caminar i necessita ajuda». A més, ha revelat que pel que sembla, aquests problemes ja li van ser diagnosticats el 2012 i que fins i tot els metges li van oferir la possibilitat d'inhabilitar el seu pare, ja que fins i tot pateix de trastorn bipolar.

«Quan va ocórrer allò, ens van donar l'opció d'inhabilitar-lo. No sabíem si era una cosa permanent o temporal, però en qualsevol dels casos, la meva germana María i jo ens neguem. Va ser la meva altra germana, Eva, qui va voler seguir endavant amb aquesta opció», comentava sobre aquest tema. «Inhabilitar el meu pare hauria suposat que terceres persones controlessin el seu patrimoni, les seves despeses i tots els seus moviments. María i jo no volíem això. Volem que segueixi sent com fins ara i que el meu pare estigui tranquil», revelava Andrés Burguera.

 

D'altra banda, la situació està resultant dolorosa i preocupant per als seus familiars, ja que, a més de l'evident gravetat dels seus problemes de salut, es nega a rebre ajuda. «El pitjor de tot és que no accepta la meva ajuda personal. No es deixa ajudar pels seus fills perquè, a més de la seva esquena, pateix problemes psicològics que estan diagnosticats com un trastorn bipolar mixt. Tot això és molt dur per a mi. Des del diagnòstic no accepta la nostra ajuda. Ni la meva ni la de les meves germanes».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris