rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ángel Garó envia un desafortunat missatge d'àudio a Mila Ximénez

«Tu segueix fent la croqueta (...) Amb aquesta actitud de cridar sempre l'atenció i durant l'actuació d'un artista demostres la teva baixa educació», ha assegurat el comediant
Mila abandonant el plató després del seu enfrontament amb Ángel Garó. | Mediaset

 

Ángel Garó s'acomiadava aquesta setmana de 'Sálvame'. Fins ara, el comediant tenia uns petits espais al programa en els quals intentava mostrar els seus dots per fer riure a la gent. Com ell mateix explicava al programa, marxava perquè tènia un nou projecte amb el qual estava molt il·lusionat, al que Mila contestava amb ironia: «Que bonic». El comediant no es prenia bé el comentari i li demanava a la col·laboradora que repetís el que havia dit i aquesta etzibava: «He dit 'que bonic', però podria haver dit 'què merda'». Llavors es deslligava una gran baralla entre tots dos que es resolia amb Mila abandonant el plató.

Malgrat que els ànims semblaven més calmats sense Garó al programa, Mila no ha volgut deixar el tema aquí i ha revelat que el comediant li havia enviat un desagradable missatge de veu al seu telèfon. «Jo sóc essencialment una bona persona i no visc del mateix que vius tu. Jo visc del meu treball, visc de ser un artista. He tingut una situació molt delicada», començava el missatge. La tertuliana, ofesa responia: «I jo de què visc? D'emblanquinar parets?». Però la cosa no acaba aquí, Garó culminava el seu missatge de forma contundent: «Tu segueix fent la croqueta (...) Amb aquesta actitud de cridar sempre l'atenció i durant l'actuació d'un artista demostres la teva baixa educació. (...) No em parlis més, no em cridis més, perquè ja no ets la meva amiga. Ara el que em defensa és el meu advocat».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris