PREVISIÓ

Diumenge radiant: arriba el dia més aprofitable del cap de setmana

Àngel Llàcer, ingresat a urgències

El excès de treball ha minat la seva salut
Àngel Llàcer ha sigut ingresat d'urgències a Dexeus | Antena 3

 

El presentador de Tu cara me suena treballa molt, d'això no hi ha dubte. L'actor també està a punt d'estrenar en el teatre l'obra Relato de un náufrago, basada en l'obra de Gabriel García Márquez, i tot aquest cúmul d'estrès i treball passa factura, per això el famós president del concurs amb més audiència de les nits dels divendres està ingressat en l'Institut Universitari Dexeus, a Barcelona.

El divertit actor sofreix una otitis mixta, una infecció d'oïda que cursa amb molt dolor, però malgrat aquesta breu aturada en la seva llarga agenda, Àngel Llàcer s'ho pren amb molt d'humor i publica una foto del seu dit polze cap amunt en senyal d'optimisme, i escriu que «és el que té estar dos mesos assajant #relatodeunnaufrago. Tinc otitis mixta, clar tant Golf del Carib...».

 

Àngel Llàcer fa un gest positiu amb el dit per fer veure que no és greu | Cedida.


Àngel, al que veiem totes les setmanes com a president del jurat de Tu cara me suena, està preparant la seva volta al teatre. Es tracta d'una obra, Relato de un náufrago, basada en el text homònim del colombià i premi Nobel de Literatura Gabriel García Mázquez, en la qual compartirà protagonisme amb Emilio Gutiérrez Caba i que s'estrenarà aquest pròxim dijous en el Teatre Lliure de Barcelona.