Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Angy Fernández puja la temperatura a la xarxa amb una provocativa foto

La cantant està gaudint d'uns dies de vacances en les Maldives

 

 

Al llarg d'aquestes vacances d'estiu molts famosos han posat les dents llargues al comú dels mortals, amb fotografies dels seus fascinants viatges, els seus capritxos i els seus posats d'infart. Moltes celebrities són expertes en això últim i aconsegueixen deixar bocabadats a tots els seus seguidors, no obstant això, ningú podia esperar-se una fotografia tan atrevida de la cantant Angy Fernández. I és que la jove ha compartit a les seves xarxes socials una fotografia en la qual apareix totalment nua, banyant-se en una piscina de les Maldives. Com de costum, la imatge té truc i no deixa veure res que no pugui veure's. No obstant això, simplement amb la postura, Angy aconsegueix transmetre encant i seducció, aconseguint que siguin molts els que sospirin per ella. No es para menys, ja que com comenten molts dels seus seguidors la foto és espectacular i Angy posa de pel·lícula.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris