rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anita Matamoros està cansada que la critiquin per l'aspecte dels seus llavis

Molts usuaris a les xarxes socials especulen i comenten sense parar que la filla del col·laborador de 'Sálvame' s'ha augmentat els llavis

 

Anita Matamoros, la filla de Makoke i Kiko Matamoros, ja està sofrint en primera persona l'assetjament de molts seguidors a les xarxes socials a causa de la seva cada vegada major notorietat. I és que als seus 17 anys, s'està fent un lloc al món de les 'influencers' espanyoles —actualment té 172.000 seguidors en el seu compte d'Instagram. No obstant això, un aspecte que li molesta molt a Anita i que ja la té més que cansada és l'assumpte del seu augment de llavis. I és que són molts els comentaris en les seves fotografies en els quals el principal tema de conversa és un retoc estètic que tal com ella ha assegurat en moltes ocasions és completament incert. Anita ja no sap què fer per demostrar que els seus llavis no són producte de la cirurgia ni s'ha injectat cap tipus de substàncies per augmentar-los.

 

La filla de Matamoros també ha demanat als seus fans més fidels que no es molestin a contestar a aquelles persones que la critiquin per aquest aspecte, ja que així, encara donen més importància a les paraules dels 'haters'. Per la seva banda, el germà d'Anita, Javier Tudela, ha arribat a comentar més d'un missatge, com per exemple: «No és per ofendre, però de nena no tenies aquests llavis que tens ara», al que ell va contestar: «És el que té quan vas creixent».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris