Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Antonio Banderas reapareix amb un aspecte més jove

L'actor malagueny va acudir amb la seva parella al festival de cinema de Deauville
Canvi radical de l'actor Antonio Banderas | CatalunyaDiari.cat

 

Es pot dir que Antonio Banderes no va viure una de les millors entrades d'any, i és que l'actor va sofrir un infart el dia 26 de gener i, dies després, es veia embolicat en la tragèdia de la pèrdua de qui va ser el seu primer gran amor, Celia Trujillo. Per si no era poc, també va veure com anava morint el projecte cultural que volia inaugurar a la seva ciutat natal, Màlaga per les dures crítiques rebudes. No obstant això, a mesura que l'any ha anat avançant, Antonio Banderes s'ha anat recuperant, i el que una vegada va arribar a ser el pitjor moment de la seva vida, ara ja forma part del passat. L'actor va acudir al costat de la seva parella Nicole Kimpel al festival de cinema de Deauville, lluint un aspecte molt més rejovenit. Es va convertir al centre de totes les mirades pel seu canvi d'aspecte tan radical, i és que amb un 'look' molt informal, sense barba i un nou pentinat, Antonio Banderes va canviar completament el seu aspecte per presentar el seu últim treball, 'The Music of Silence'.

 

Antonio Banderas i la seva parella Nicole Kimpel | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris