Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Inés Arrimadas es presentarà per Barcelona el 28-A

Antonio David podria haver implicat sense voler la seva dona en problemes judicials

Olga Moreno podria acabar pagant una gran quantitat de diners

 

Antonio David Flores amb la seva dona | Cedida

Com informa 'Chance', Antonio David està experimentant un dels pitjors períodes de la seva vida: la seva dura batalla judicial contra la seva exdona, Rocío Carrasco, no deixa d'experimentar revessos i constants tira i afluixes. En aquesta ocasió Rocío ha decidit emprendre noves accions legals contra ell, aconseguint que tota la seva aparent estabilitat trontolli i amb això, es vegi afectada també la seva dona, Olga Moreno. Precisament per una denúncia que Rocío va formalitzar el 2012, en la qual denunciava a Antonio David per l'impagament de la pensió dels seus fills, podria provocar l'enfonsament de l'economia familiar.

Les quantitats degudes augmentarien fins a l'exorbitant xifra de 60.000 euros, que David va aconseguir eludir gràcies a declarar-se insolvent. No obstant això, ell va seguir participant en programes de televisió i venent exclusives, raó per la qual Rocío va decidir denunciar-ho per un presumpte delicte d'alçament de béns. La vista va tenir lloc al juliol, moment en què va reconèixer haver rebut ingressos a través de societats de tercers, entre les quals s'incloïa el nom d'Olga. En el judici es va determinar que David va arribar ingressar de forma mensual més de 3.000 euros que obtenia a través de societats mercantils a nom de la seva actual parella.

 

Això no impedia, no obstant això, que fos ell el benefactor del capital. Ara, en conèixer-se aquesta informació, s'ha centrat la mirada en Olga, que podria ser acusada de ser partícip a títol lucratiu, raó per la qual el jutge podria reclamar-li aquestes mateixes quantitats. Dit d'una altra manera, si així ho dictamina el jutge, Olga haurà de retornar una exorbitant quantitat de diners, afegint un altre cop a aquest llarg procés judicial.