Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Antonio García Ferreras li llança un cor en directe a la seva dona, Ana Pastor

El presentador va enviar un afectuós gest de complicitat a la seva parella amb el qual ha embogit als espectadors
Ferreras enviant-li un cor a Ana Pastor | laSexta

 

Els periodistes Ana Pastor i Antonio García Ferreras, de 40 i 51 anys respectivament, formen una de les parelles sentimentals més mediàtiques de la Sexta. Malgrat ser dues de les cares més conegudes al món del periodisme, ell com a presentador de 'Al Rojo Vivo' i ella com a presentadora de 'El Objetivo', són una parella molt discreta.

 

Per aquest motiu, el més mínim gest afectuós entre ells es converteix en tota una revolució. Aquest divendres, 10 de novembre, Ferreras ha protagonitzat un divertit moment mentre presentava el seu programa, quan a dos quarts de dues donava pas a la seva dona, Ana Pastor, qui col·laborava amb la 'Maldita Hemeroteca' de 'El Objetivo'.

 

Per a l'ocasió, la periodista lluïa una samarreta amb dues mans dibuixades formant un cor, un gest que Ferreras no va dubtar a imitar. Encara que va ser breu, el detall no va passar inadvertit per als internautes i els espectadors del programa, que es van llançar ràpidament a comentar-ho, celebrant l'original gest de complicitat que el presentador li llançava a la seva dona.

 

 

 

 

 

Enamorats del periodisme 

Tots dos són uns apassionats de la informació, fins al punt que García Ferreras va arribar a assegurar en el llibre d'Antonio Contretras 'Palabras Sabias a oídos sordos' que: «L'amor de la meva vida és el periodisme, i la meva amant és Ana Pastor». El presentador reconeix que existeix entre ells una certa competitivitat: «Ara estem en la mateixa cadena i hi ha una rivalitat atenuada; durant l'etapa en què ella estava en 'TVE' i jo en 'La Sexta' era una autèntica guerra per les entrevistes i les exclusives. La meva casa per moments s'assembla més a una redacció d'un mitjà de comunicació que a una llar».

 

Pastor, per la seva banda, va parlar d'aquesta curiosa relació el dimarts passat, 8 de novembre, al programa de Pablo Motos, 'El Hormiguero', on va assegurar que a casa se segueixen dient Ferreras i Pastor: «Des del principi ell a mi em diu Pastor i jo a ell Ferreras», i va confessar que «fins als nens ens vacil·len amb això».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris