Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Antonio Orozco ensopega quan tenia el seu fill als braços

El conegut cantant portava el seu fill al metge

 

Aquest dimecres, 27 de setembre, el conegut cantant Antonio Orozco va patir un accident mentre portava el seu fill al metge. El cantant va ensopegar i va acabar a l'hospital, segons explica 'Setmana'. El cantant va decidir compartir amb tots els seus seguidors un vídeo mentre li embenaven la cama dreta a l'hospital. A més, va informar a tothom que no era greu i que es trobava bé. 

Cal destacar que durant el mes d'agost de 2016, el cantant ja va caure durant el concert que va fer a Cambrils i va acabar amb el turmell lesionat. Orozco, però, lluny de deprimir-se o abandonar, va continuar amb el concert: «Cambrils, us vaig prometre una nit inoblidable i per a mi ho serà sempre. A la segona cançó he patit una lesió bastant forta al turmell esquerre, però perquè baixi de l'escenari m'hauran de tallar les mans, els peus i el cap. Us avanço que de l'escenari no em baixarà ningú. Gràcies per ser tan amables, han estat les dues hores i mitja més boniques de la meva vida a sobre d'un escenari», va assegurar en una imatge del seu compte d'Instagram. 

 

En aquesta ocasió, igual que en l'anterior, l'artista s'ho ha pres amb humor i ha decidit compartir aquest incident amb tots els seus seguidors. Cal destacar que tots els comentaris li auguren que es recuperi aviat i li envien ànims i forces perquè es millori. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris