rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Apareix un tuit demanant un atemptat gihadista a Brusel·les per odi cap a l’asil de Puigdemont

La piulada ha fet bullir la xarxa

 

 

Aquest dilluns, 6 de novembre, ha aparegut un tuit ofenós d'un usuari, que feia referència a l'alliberament del president Puigdemont i els consellers per part de la justícia belga. «Tant de bo que Bèlgica els gihadistes la bombardegin una altra vegada, per alliberar Puigdemont i col·laborar amb aquest delinqüent», deia la piulada que ha rebut moltes crítiques de resposta en les xarxes. Doncs bé, un altre usuari ha replicat: «Tan fort és l'odi a Catalunya que són capaços de desitjar un atemptat gihadista amb morts a Bèlgica per alliberar a Puigdemont?». Un desagradable missatge d'un usuari de Twitter que mostra el seu odi, preferint el mal major a un altre país com a resposta de la seva justícia, i el comentari de l'altre usuari argumentant aquest fet, de fins on arriba aquest odi cap a Catalunya desitjant un atemptat terrorista.

 

 

 

Cal recordar que Brussel·les va evitar un intent d'atemptat terrorista a finals de juny. La policia i els militars van abatre un home que volia entrar a l'Estació Central de la ciutat amb un cinturó bomba. La policia va neutralitzar una persona que portava un cinturó d'explosius que volia entrar a l'estació. Es va poder saber que no hi va haver ferits, excepte la persona neutralitzada per la policia que ha acabat morint. És per aquest fet que l'usuari fa una reivindicació d'atemptat contra la ciutat, com també venen passant en altres ciutats europees.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris