Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Els lletrats avalen la suspensió dels presos electes

Apareix un tuit que recorda l’«espanyolització» dels alumnes catalans per part del govern espanyol

Una usuària de Twitter ha fet pública les paraules de l’exministre del PP, José Ignacio Wert

 

Fa unes setmanes que des que es va aplicar el 155 a Catalunya, per part del govern espanyol, les xarxes parlen bastant al voltant del que està passant recentment, de la intervenció central a les institucions públiques catalanes. Una de les que més està afectant és en l'educació, seguida dels mitjans de comunicació públics. Del que més s'acusa l'escola catalana és l'«adoctrinament» dels alumnes catalans en les aules, i també el mateix caràcter educatiu de TV3 a través dels seus programes.

  

  

Una de les primeres denúncies a la Generalitat que feia el Ministeri d'Educació espanyol era el d'un suposat «adoctrinament ideològic».
 Méndez de Vigo va assegurar que si la situació continuava va protagonitzar un enfrontament amb un programa d'una televisió espanyola

Fa uns dies el PP va denunciar l’’Info-K’ de TV3 per parlar de la situació política de Catalunya, concretament per parlar sobre els presidents de l´ANC i Òmnium, així com els consellers empresonats. Segons Soraya Sáenz de Santamaria, els nens «mereixen almenys tenir dret a la seva infància, i l´obligació de tots, especialment dels governants i dels directors dels mitjans de comunicació, és com a mínim respectar la infància».

 

Doncs bé, ara és quan existeix la polèmica. Si una cosa té internet, és que és un abocador d’informació que pot perdurar en el temps. Amb aquesta informació se’n pot fer un judici crític. Una usuària de Twitter acaba de fer una publicació recordant unes paraules de l’exministre del PP, José Ignacio Wert.

L'exministre d'educació en l'anterior legislatura del govern central pretenia «espanyolitzar» els alumnes catalans, perquè se sentissin «orgullosos de ser espanyols com de ser catalans». Amb aquestes paraules de Wert es qüestiona la possibilitat que el govern de la Generalitat «adoctrini» als nens catalans a les escoles, si fa uns anys ja es volia imposar des del govern central una «espanyolització», de l'educació catalana.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris