Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Apareixen pintades amb amenaces de mort a casa de ‘El Chicle’

Ell i la seva dona declararan aquest matí
Imatge de les pintades a casa de 'El Chicle'. | Antena 3

 

Hores baixes per a 'El Chicle'. L'assassí confés de Diana Quer ha vist aquest matí com el seu domicili de Rianxo ha despertat amb diverses pintades a la façana. Els fets, de fet, s'ha precipitat després que la dona de 'El Chicle' el delatés i aquest expliqués que havia matat Quer i que l'havia deixat en una fàbrica abandonada de Asados.

 

«Assassins», «còmplice», «Chikilín, estàs mort», són algunes de les advertències que hi havia a l'exterior de la vivenda, segons ha explicat 'Espejo Público'. De fet, tal com informen, ‘Chikilín’ fa referència a l'altre àlies amb el qual es coneix a Abuín, mentre que ‘còmplice’ és una clara al·lusió a la seva dona. 

'El Chicle' amb la seva dona | Cedida

 

Cridats a declarar

Cal recordar, a més, que el jutge del Jutjat d'Instrucció número 1 de Ribeira ha reobert la causa sobre Diana Quer i aquest dijous, 4 de desembre, 'El Chicle' i la seva dona hauran de tornar a declarar. 

 

La causa va ser arxivada de forma provisional fa gairebé nou mesos i ara es reprèn després de la detenció de José Enrique Abuín, gràcies a una detenció per intent d'agressió sexual a una jove. Així mateix, el magistrat del cas va indicar durant el passat 3 de gener, que veia indicis de delicte sexual després de l'autòpsia a Diana Quer.

'El Chicle', José Enrique Abuín. | Cedida

 

La broma entre ‘El Chicle’ i els seus amics

'El Chicle' estava estrany últimament. És el què asseguren algunes fonts després d'informar que aquest no tenia ganes ni d'anar amb els amics. I aquest, davant la situació, li deien: «Treu la Diana del maleter i vine amb nosaltres», mentre ell responia: «Sí, ara la trec».

 

Una broma entre ells, que ningú hagués imaginat mai que arribaria tan lluny.