rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Apareixen pintades amb amenaces de mort a casa de ‘El Chicle’

Ell i la seva dona declararan aquest matí
Imatge de les pintades a casa de 'El Chicle'. | Antena 3

 

Hores baixes per a 'El Chicle'. L'assassí confés de Diana Quer ha vist aquest matí com el seu domicili de Rianxo ha despertat amb diverses pintades a la façana. Els fets, de fet, s'ha precipitat després que la dona de 'El Chicle' el delatés i aquest expliqués que havia matat Quer i que l'havia deixat en una fàbrica abandonada de Asados.

 

«Assassins», «còmplice», «Chikilín, estàs mort», són algunes de les advertències que hi havia a l'exterior de la vivenda, segons ha explicat 'Espejo Público'. De fet, tal com informen, ‘Chikilín’ fa referència a l'altre àlies amb el qual es coneix a Abuín, mentre que ‘còmplice’ és una clara al·lusió a la seva dona. 

'El Chicle' amb la seva dona | Cedida

 

Cridats a declarar

Cal recordar, a més, que el jutge del Jutjat d'Instrucció número 1 de Ribeira ha reobert la causa sobre Diana Quer i aquest dijous, 4 de desembre, 'El Chicle' i la seva dona hauran de tornar a declarar. 

 

La causa va ser arxivada de forma provisional fa gairebé nou mesos i ara es reprèn després de la detenció de José Enrique Abuín, gràcies a una detenció per intent d'agressió sexual a una jove. Així mateix, el magistrat del cas va indicar durant el passat 3 de gener, que veia indicis de delicte sexual després de l'autòpsia a Diana Quer.

'El Chicle', José Enrique Abuín. | Cedida

 

La broma entre ‘El Chicle’ i els seus amics

'El Chicle' estava estrany últimament. És el què asseguren algunes fonts després d'informar que aquest no tenia ganes ni d'anar amb els amics. I aquest, davant la situació, li deien: «Treu la Diana del maleter i vine amb nosaltres», mentre ell responia: «Sí, ara la trec».

 

Una broma entre ells, que ningú hagués imaginat mai que arribaria tan lluny. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris