rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Amb aquest senzill truc podràs aconseguir wifi de forma gratuïta a tot el món

D'aquesta forma mai et quedaràs sense connexió a Internet
Amb aquest truc sempre tindràs Internet. | Cedida.

 

Els telèfons intel·ligents o smartphones, són un invent molt enginyós que ens permet trobar-nos, estiguem on estiguem, tal com explica 'No lo Creo'. Malgrat tenir milions de funcions, quan s'esgoten les dades, deixes de ser una llebre per convertir-se en una tortuga i moltes de les funcions s'alenteixen i no funcionen de cap manera. Però el pitjor moment arriba quan acabes d'aterrar en una ciutat desconeguda, on la connexió lenta et desespera mentre viatges. Però tot això arribat a la seva fi. De fet, la majoria dels aeroports internacionals tenen connexió a Internet de forma gratuïta. Només has de saber com connectar-te. Només necessites un aparell amb accés a Internet i la informació correcta.

Per això mateix, tota aquesta informació necessària per poder tenir wifi gratuït ha estat reunida per una pàgina web increïblement útil. Aquesta pàgina web va ser creada per un periodista de viatges anomenat Anil Polat, qui es descriu a si mateix com un «nòmada digital». El lloc conté informació detallada sobre el tipus de wifi que ofereixen els aeroports de tot el món, així com les respectives claus d'accés i les condicions del servei.

Com podem comprovar en aquesta web, el mapa està constantment actualitzat pels usuaris. A més, també conté els principals punts d'accés wifi a tot el món. Una pàgina molt simple, ben dissenyada i extremadament pràctica. Cal destacar que pots afegir aquesta pàgina a les preferides del teu mòbil o descarregar l'aplicació tant per iPhone com para Android, per tenir-la sempre a mà.