Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aquestes seran les novetats de Whatsapp per millorar l'ús de l'aplicació

Les novetats entraran en vigor al llarg dels pròxims mesos
WhatsApp prepara novetats per l'entrada d'any | Cedida.

 

Any nou, vida nova. És el que han degut pensar els propietaris de Whatsapp de cara la inauguració d’aquest any 2018. El cert, però, és que l’aplicació —que pertany a Facebook des d’octubre de 2016— es renova constantment gràcies a les peticions dels milions d’usuaris que utilitzen l’aplicació amb una constància inusual.

 

Whatsapp, doncs, ha entrat a les nostres vides per sacsejar-les. En aquest context, la darrera opció de l’aplicació permetrà facilitar-nos, un pèl més, el servei de missatgeria instantània més utilitzat del món.

La celebrada i principal novetat

Segons explica el portal especialitzat 'WaBetaInfo', Whatsapp inclourà en la seva nova actualització la possibilitat de bloquejar les notes de veu mentre graves. Així doncs, d'aquesta manera no haurem de mantenir tota l’estona el botó premut per gravar les nostres notes d’àudio.

 

L’aplicació, a mode de prova, ja es va incloure durant el mes de novembre passat als dispositius amb el sistema operatiu iOS. Ara, tot i que encara no s’ha revelat el moment exacte, la nova opció de Whatsapp arribarà als nostres telèfons «al llarg dels pròxims mesos».Així mateix, i d’acord amb el que afirma el mitjà citat, es podran escoltar els àudios abans d'enviar-los i les trucades no interrompran les gravacions de les notes de veu.
 

Nous ‘sitckers’

Whatsapp incorporarà ‘stickers’ de Facebook Messenger. El què més sorprèn, però, és que de la gran quantitat d’emoticiones amb les quals compta Facebook, s’hagi escollit el paquet 'Unchi i Rollie'.

 

Els nous 'stickers' que arriben a Whatsapp | Cedida

 

Aquests, de fet, són els que pitjor classificació tenen dins la missatgeria de Facebook, però tot i això, la marca americana ha optat per popularitzar aquestes figuretes de color tan especials a l’aplicació de missatgeria mòbil de més èxit de la marca: Whatsapp.  

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris