rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Aquestes són les veritables aficions de la princesa Elionor

A la princesa d'Astúries l'apassiona tocar el violoncel i practicar l'hípica
La princesa Elionor comença la secundària  | Hola

 

La princesa d'Astúries comença l'educació secundària d'aquí a uns dies i totes les mirades se centren en ella. La filla major dels reis Felip i Letícia inicia una nova etapa de la seva vida en la qual li tocarà seguir adquirint habilitats i la seva educació començarà a desmarcar-se de la seva germana, la infanta Sofia, ja que aquesta haurà d'adquirir una sèrie de competències diferents com la futura hereva al tron que és. Fins al moment, ambdues estan sent educades per igual, ja que amb prou feines les separa un any. No obstant això, cadascuna comença a despuntar en una sèrie d'habilitats i interessos diferents. A més, cal sumar-li que en un futur ocuparan càrrecs diferents.

I és que després del sonat reportatge sobre les aficions, estudis i costums de la princesa Elionor, de qui es va dir que era ballarina, estudiant de xinès i fidel seguidora de les pel·lícules de Kurosawa, 'El Español' ha publicat un reportatge en el qual s'explicarien quines són les veritables aficions i interessos de la petita. I és que pel que sembla, la filla dels reis no estudia xinès (almenys de moment) però sí que és bilingüe en anglès i ha començat a estudiar francès. De fet, aprofita per parlar en aquest idioma quan està amb la seva àvia, la reina Sofia, qui parla als seus fills i néts en aquest idioma, així com amb la persona que cuida d'elles puntualment, que és de nacionalitat britànica.

 

Elionor i Sofia, en la coronació del seu pare. | Cedida

 

D'altra banda, la princesa d'Astúries no és ballarina, tot i que tant ella com la seva germana van estar apuntades a l'acadèmia de ball del seu col·legi durant un temps. Cal dir que a l'hereva al tron li encanta l'hípica, afició compartida amb la seva cosina Victoria Federica i amb la seva tieta, la infanta Elena així com tocar el violoncel, que asseguren que és la seva veritable passió. En aquest sentit, la petita fins i tot va participar tocant aquest instrument en l'última funció de Nadal del seu col·legi, Santa María de los Rosales. Igual que la seva mare, també li agrada molt llegir i J.R.R. Tolkien i Roald Dahl serien els seus autors favorits.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris