URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Aquests són els deu millors càmpings de Catalunya, segons el Best Camping 2014

Es troben entre els 139 millors d'Europa

Els guardons Best Camping 2014, atorgats per la ANWB (Associació de Viatgers d'Holanda) i per la ADAC (Club Automobilístic Alemany), han triat els 139 millors càmpings d'Europa. Entre els quals, hi ha dotze càmpings catalans. Aquí us mostrem els deu primers:

 

Càmping Les Medes (l'Estartit): Al nord de Catalunya, a la província de Girona, es troba aquest càmping amb 172 parcel·les i 12 bungalous. També ofereix diferents serveis com a piscines cobertes i exteriors, bars, restaurants, bugaderia, rentat de cotxes, parc infantil, saunes, massatges, pistes esportives i lloguer de bicicletes.

 

Càmping Les Medes | Cedida

 

Càmping El Templo del Sol (l'Hospitalet de l'Infant): A Tarragona, aquest càmping destaca per ser naturista. És obligatori practicar-ho a la piscina, encara que a les zones d'acampada i a la platja és lliure. Tan sols es prohibeix a les zones on se situen tots els serveis com a biblioteca, activitats diverses d'oci per a nens i zona multideportiva. Disposen de parcel·les per acampar i zones de caravaning.

 

Càmping El Templo del Sol | Cedida

Playa Montroig Camping Resort (Mont-roig): També a Tarragona, es troba a la platja de Mont-roig. Disposa tant de parcel·les com de bungalous. Inclou un centre comercial, supermercats, fleques, perruqueria, estètica, piscina i diferents instal·lacions esportives.

 

Playa Montroig Camping Resort | Cedida

 

Càmping La Torre del Sol (Mont-Roig): A la mateixa ciutat que l'anterior, també es troba a la platja. Ofereix diferents formes d'allotjament, passant des del caravàning i l'acampada, fins a diferents models de xalets segons les teves necessitats.

 

Càmping La Torre del Sol | Cedida

 

Cypsela Resort (platja de Pals): Es troba a Pals, a Girona. Tenen diferents models de parcel·la per acampar i també ofereixen altres modalitats d'allotjament com les 'mobile home', bungalous i suites. També inclou una zona comercial, una altra d'entreteniment on destaca la seva bolera, de restauració i un parc aquàtic. 

 
Cypsela Resort | Cedida

Càmping Àmfora (Sant Pere Pescador): A Girona, aquest càmping ofereix accés directe a la platja i diferents models d'allotjament com bungalous de fusta, 'mobile homes' i apartaments i cases, sense oblidar-se de la clàssica parcel·la tant per acampar com per a caravanes. Entre les seves instal·lacions hi ha bars, restaurants, supermercats, bugaderia, sala d'Internet, diferents activitats d'animació i quatre piscines.

 

Camping Àmfora | Cedida

 

Càmping La Ballena Alegre (Sant Pere Pescador): Aquest càmping es troba a la mateixa ciutat que l'anterior i disposa de parcel·les i bungalous. Situat a primera línia de platja, també ofereix piscines com a alternativa, a més de diferents serveis de restauració com un celler, autoservei, quiosquets, pub i discoteca. Hi ha una zona comercial, una àrea infantil, perruqueria i estètica i massatges.

 

Càmping La BalLena Alegre | Cedida

 

Càmping Las Dunas (Sant Pere Pescador): És el tercer càmping de Sant Pere de Pescador que es troba en aquest rànquing. Ofereix diferents models de parcel·les segons la demanda del client, a més de bungalous i 'mobile homes'. Disposa d'una zona comercial, bars, restaurants, piscines, pistes de tennis, futbol, bàsquet i voleibol, encara que també es pot jugar a la petanca, al minigolf i al tennis de taula. A més, compta amb informació sobre diferents excursions que es poden fer per la zona. Un altre element destacat és la seva escola de surf, on es pot aprendre 'kitesurf' i 'windsurf'. 

 

Càmping Las Dunas | Cedida

 

Village Mas Sant Josep (Santa Cristina d'Aro): Es troba a la província de Girona. Compta amb tres piscines, en què destaca la primera amb un illot principal, una segona per a esportistes i la tercera pels més petits amb tobogans i jocs. Ofereix quatre models d'allotjament: 'cottages', xalets, parcel·les i tendes. Té banyera d'hidromassatge, sauna, sala de fitnes i musculació, discoteca, karaoke i tallers de treballs manuals per a totes les edats.

 

Village Mas Sant Josep | Cedida

 

Càmping Tamarit Park Resort (Tarragona): Resort a primera línia de mar, amb unes 480 parcel·les disponibles. Es divideixen en primera línia, segona línia i preferent, en funció de les comoditats que es vulguin tenir. Es caracteritza per ser familiar perquè no admet grups de joves. Disposen de bugaderia, supermercat, zones esportives, piscina tropical, espectacles en viu i animacions per a totes les edats.

 

Càmping Resort Tamarit Park | Cedida