rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Aquests són els millors i pitjors cafès del mercat a Espanya, segons l'OCU

Els cafès de les marques de Lidl, El Corte Inglés, Dia o Nestlé són els millor valorats, a diferència dels que es poden trobar a Mercadona, Eroski o Condis

L'OCU revela els millors i pitjors cafès del mercat a Espanya | cedida

 

El cafè és possiblement una de les begudes més consumides. La cafeïna i el seu sabor són les seves dues propietats que fan que les persones adorin aquest producte, ja sigui sol, tallat, amb llet, o en les seves múltiples versions que cada vegada s'han anat ideant a les cafeteries. Però el que és clar és que no tot el cafè és vàlid, i hi ha uns que es consideren molt millors que uns altres pel seu sabor, torri, tipus de gra o aroma.

 

Un estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris, majorment coneguda com a OCU, ha revelat quins són els millors i pitjors cafès del mercat que es poden trobar a Espanya:

Els més ben valorats

Cafè mòlt Alipende d'Ahorramás, el millor valorat | Cedida

 

—Cafè mòlt Alipende d'Ahorramás: Aquest és triat com el millor cafè segons l'OCU. El seu preu és d'uns quatre euros aproximadament el quilo, per la qual cosa a més d'un bon cafè, és una bona compra qualitat-preu. El cafè d'Alipende no té excés d'humitat i conté 2,2% de cafeïna, amb molt bon sabor i aroma.

 

—Cafè mòlt Bonka de Nestlé: Igual valorat que el d'Alipende, l'única cosa que el diferencia és el seu preu, ja que el quilo costa uns vuit euros i no a quatre com el cafè d'Ahorramás. També conté una mica més de cafeïna, un 2,6%. Cal destacar que els seus grans són originaris del tròpic amb sabor i aroma cinc estrelles.

 

—Cafè mòlt Bellarom de Lidl: El quilo també estaria al voltant dels quatre euros i està disponible en els supermercats Lidl. Els nivells de fumejada són correctes, amb 2,2% de cafeïna i amb dos tipus de grans: 50% aràbic i 50% robust conreat a Àfrica.

 

—Cafè Aliada d'El Corte Inglés: Molt bones valoracions de l'OCU per a aquest cafè d'Hipercor, el supermercat d'El Corte Inglés. El cafè de marca blanca Aliada té un percentatge de cafeïna del 2,5, i el quilo surt a uns cinc euros.

 

—Cafè Molino marca Dia: Un altre dels millors valorats, concretament el cinquè millor. Molt bona qualitat amb nivells d'humitat exactes i el seu preu ronda els quatre euros i mig el quilo.

Els pitjor valorats

—Cafè Super: el pitjor valorat dels 26 analitzats per l'OCU. La humitat i extracte són correctes, té un 2,2% de cafeïna i val cinc euros el quilo. Així i tot, quant a la seva aroma i gust sol han obtingut tres estrelles.

 

—Cafè La Estrella: És una marca molt coneguda però no tan ben valorada. De qualitat mitjana, té un preu superior a la mitjana de sis euros i mig el quilo. El seu gust és lleugerament àcid i es col·loca amb tres estrelles en la valoració de degustació.

 

Cafè Hacendado de Mercadona, un dels pitjors valorats | Cedida

 

—Cafè Hacendado de Mercadona: És el millor valorat pels consumidors però no per a l'OCU. Solament té un 1,9% de cafeïna i és de qualitat mitjana, també amb un sabor lleugerament àcid.

 

—Cafè Eroski Basic: Els nivells d'humitat són correctes com pràcticament tots els cafès, però té una mica més de cafeïna, un 2,3% i el seu preu no és tan assequible, el quilo ronda els cinc euros.

 

—Cafè Condis: En degustació solament té tres estrelles perquè no destaca especialment ni pel seu sabor ni aroma. A més és el que més percentatge de cafeïna presenta, un 2,7% i costa quatre euros i mig aproximadament.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris