rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els àrbitres prohibeixen al Lleida Esportiu jugar amb la samarreta de la senyera

L'equip de futbol ho ha anunciat a través d'un comunicat oficial

 

La Real Federació Espnyola de Futbol ha prohibit al Lleida Esportiu jugar el partit d'aquest diumenge amb la samarreta de la senyera. Així ho ha comunicat el propi club en un comunicat oficial que ha difós a través del seu compte de Twitter, on explica que «la tripleta arbitral comunica al Lleida Esportiu que, malgrat haver avisat la Reial Federació Espanyola de Futbol i a l'Atlético Saguntino per jugar avui amb la samarreta oficial de la senyera, ens prohibeix jugar amb ells per ordre de la RFEF». El club ha afegit que la Federació els ha advertit que «en fer cas omís, no es disputarà el partit».  Finalment, detalla que «Tanmateix, l'Atlético Saguntino malgrat haver estat informat, s'ha desplaçat a Lledia només amb la primera equipació, la vermella». La decisió de la RFEF no ha agradat als seguidors de l'equip, que han dit la seva a Twitter, amb comentaris com que es tracta «d'una animalada». 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris