Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aritz, concursant de 'GH 16', cau al metro i es lesiona una cama

El jove ha rebut una enorme quantitat de missatges d'ànim a través de les xarxes socials
Aritz a 'Gran Hermano 16' | Mediaset

 

Els fans del concursant de 'Gran Hermano 16', Aritz s'han emportat un gran esglai aquesta setmana. El basc ha fet saltar les alarmes després de pujar a Instagram una foto de la seva cama embenada. Poc després el seu perfil s'ha inundat de comentaris de preocupació i interès pel seu estat de salut, ja que els seus 'followers' van quedar visiblement impressionats pel que acabaven de veure. No obstant això, Aritz li ha restat importància a la seva lesió i per no preocupar-los més, ha relatat de la forma més divertida possible el que ha resultat ser una aparatosa caiguda a les escales del metro.

 

Aritz comparteix una imatge de la seva cama lesionada. | Instagram

 

 

«Vaig caure per les escales del metro. Ni em puc queixar, ni em queixo. Hi ha una cosa que es diu equilibri i bastant bona sort he tingut últimament. Tot ha estat per compensar», explicava 'El tipo del sombrero', tal com es fa dir Aritz a les xarxes socials. «El moment de la caiguda va ser brutal. La mare que em va parir, semblava una mandonguilla». A més, anava il·lustrant tot amb fotos de diferents perspectives de la seva lesió: «Holi amb el meu peu», escrivia bromejant. Encara així, davant el devessall de comentaris, l'exconcursant del 'reality' de Mediaset va haver de pujar un vídeo per calmar els ànims: «Moltíssimes gràcies per tots els missatges, però que està de puta mare, que no és res».

 

Aritz bromeja amb la seva lesió: «Holi amb el meu peu».| Instagram

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris