Arriba a Catalunya la Braava Jet, el robot que neteja la teva casa en 20 minuts

El nou electrodomèstic té una triple funció de neteja (escombra, mopa i fregona) i té una aplicació d'activació a distància
Imatge de la Braava Jet | iRobot

 

Els electrodomèstics de la marca iRobot estan començant a fer-se molt populars en les llars del món occidental, gràcies sobretot a l'èxit de la famosa aspiradora Roomba, un robot que actua sense cables i amb molta eficàcia. Recentment s'ha posat a la venda a Catalunya la germana petita de Roomba, la fregona electrònica Braava Jet, capaç d'escombrar, fregar i passar la mopa per la casa en només 20 minuts.

El robot compta amb un disseny minimalista i la seva mida petita és l'òptima per poder guardar-lo en qualsevol part de la casa. A més, no necessita un punt de càrrega específic i el seu preu és de tan sols 249 euros. D'altra banda, el seu principal inconvenient és que els draps de neteja que utilitza vénen en paquets de 10 unitats i tenen un cost de 10,99 euros, cosa que pot resultar una molèstia a llarg termini.

 

La seva utilitat en la nostra societat, on la falta de temps és una constant en moltes llars, és evident perquè compta amb certa autonomia. L'única cosa que cal fer és comprovar que el seu dipòsit d'aigua estigui ple i col·locar-li el drap de neteja que s'adeqüi a la funció que li demanem. A més, compta amb una aplicació mòbil que permet activar-lo fins i tot estant a fora de casa, la qual cosa permet tenir la teva llar neta en cas de tornar a casa amb un acompanyant inesperat.

 

Imatge de la Braava Jet | iRobot

Malgrat tot, alguns dels clients de la Braava Jet han comentat a les xarxes socials que la seva aplicació a distància no sempre funciona del tot bé. Una parella va afirmar que van ser incapaços de connectar el robot al seu telèfon mòbil després d'una setmana d'intents. Ni el reinici del robot ni les múltiples instal·lacions de la seva aplicació van ser suficients per aconseguir connectar-lo, per la qual cosa l'electrodomèstic perdia una de les seves funcions més interessants.

Comentaris