Arriba a Catalunya la línia de bellesa de Primark

La marca irlandesa vol competir en la indústria cosmètica
Línia cosmètica Primark Beauty. | Mikhila
 

Fa temps que Primark s'ha convertit en tot un fenomen també a l'Estat espanyol. En els seus grans magatzems es pot trobar pràcticament de tot, i bona prova d'això és la línia de decoració per a la llar llançada fa mesos a Europa i Estats Units. Primark Beauty és una de les principals novetats, una línia de bellesa que es pot trobar a la resta del continent a la secció de complements, al costat de la caixa registradora. En vista de l'èxit que ha tingut aquest producte — venent més de 160 milions d'articles — Primark ha decidit llançar aquest producte a Espanya. La companyia de moda vol entrar en un determinat sector del mercat, i encara que l'embolcall és d'allò més cuidat, el preu d'aquest article és completament assequible: entre els tres i els cinc euros.

 

 

«Hem detectat una tendència que supera la demanda d'articles bàsics. Mantenint un preu competitiu, la línia ofereix la possibilitat d'accedir a productes més específics i associats a la gamma més alta de la indústria cosmètica» anuncia Primark al comunicat oficial. Un altre detall a tenir en compte és que Primark Beauty no està fet a la Xina ni provat en animals, sinó que tots els productes passen exhaustives proves de qualitat. «Res s'obté o es fa a la Xina. No es proven en animals. Primark té unes normes estrictes sobre els ingredients, acceptant només els d'alt nivell». Per complementar aquest llançament, Primark també ha presentat la seva línia de productes per a la pell, el cos i el cabell.Encara que la marca de moda té una llarga trajectòria, en actiu des del 1969 amb el nom de Penneys, Primark s'ha alçat com el comerç més important de moda low cost, i ara vol fer-se també amb el control de la cosmètica low cost. Altres botigues de moda com a H&M o C&A s'han ressentit de l'impacte d'aquest dur competidor.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!