rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Arriba un temporal de vent huracanat a Catalunya

Tot el territori català patirà un fort i brusc canvi de temps que ja ha posat en alerta moltes zones
La predicció general per dilluns 13 de novembre | Meteocat

 

A partir d'aquesta tarda i sobretot durant els pròxims dies, tot el territori català patirà un fort i brusc canvi de temps que ja ha posat en alerta moltes zones. El vent serà el principal protagonista. La tarda del diumenge 12 de novembre s'ha vist marcada per uns cops forts de vent a la meitat sud del territori. A la zona del mestral bufarà inclús amb alguns cops molt forts al terç sud, sobretot a partir del vespre i de cara a dilluns.

 

Serà a les cotes més altes del Pirineu i Alt Empordà on el vent serà molt més perillós sobretot de cara a demà, on s'alerta de perill màxim durant pràcticament tot el dia. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, tant el dilluns 13 com el dimarts 14, Catalunya patirà el vent de component nord i oest amb ratxes moderades i fortes. Però en cotes mitjanes i altes el vent bufarà extremadament fort. En aquest sentit, ja han activat diversos avisos pel fort vent i l'estat de la mar.

 

Les temperatures baixaran

 

Pel que fa a les temperatures, la setmana vinent patiran una davallada. Les temperatures baixaran moderadament i acusadament segons els diversos punts de Catalunya. En aquest sentit: la temperatura mínima oscil·larà entre els -3 i 2 °C al Pirineu i Prepirineu, entre els 0 i 5 °C a la resta de l'interior de la meitat nord, entre els 6 i 11 °C al litoral, a les Terres de l'Ebre i a l'Empordà; i entre els 3 i 8 °C del territori català.

 

Les màximes també baixaran: oscil·larà entre els 6 i 11 °C al Pirineu, més baixes al vessant nord, entre els 9 i 14 °C al Prepirineu i a la depressió Central; i entre els 11 i 16 °C a la resta. A mesura que passin els dies aquestes temperatures variaran però sempre mantenint-se en aquests barems, tot i que la sensació de fred podria ser major a causa de les fortes ratxes de vent.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris