Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Artur Mas considera «il·legal i immoral» que el Govern espanyol apliqui l'article 155 a Catalunya

L'expresident de la Generalitat Artur Mes ha assegurat que el Govern central ha suspès l'autonomia i ha tret la paraula als catalans
L'expresident de la Generalitat, Artur Mas | ACN

  

L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha assegurat que és «il·legal i immoral» aplicar l'article 155 de la Constitució a Catalunya, i ha assegurat que el Govern central ha suspès l'autonomia i ha llevat la paraula als catalans. En declaracions abans de la manifestació de Taula per la Democràcia per la llibertat dels presidents d'ANC i Òmnium, el també president del PDeCAT ha demanat a la societat catalana que acudeixi a la mobilització per defensar la democràcia. «Quan hem volgut votar ens han contestat amb la porra i la violència, i quan hem volgut dialogar ens contesten amb la suspensió de l'autonomia», i ha afegit que els catalans defensaran la seva democràcia i l'autogovern.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris