rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Assemblea Nacional i Òmnium preparen una cassolada per rebre Felip VI a Catalunya

La manifestació es durà a terme a les 21 de la nit
Imatge del discurs del rei de 2017. | Cedida

 

Tant Assemblea Nacional Catalana com Òmnium cultural han convocat, a través de les xarxes socials, cassolades i xiulades per la visita de Felip VI en el marc del Mobile World Congress. Està previst que la manifestació es degui a terme a les 21.00 hores d'aquest diumenge 25 de febrer. Serà aquesta, precisament, l'hora en què el monarca presideixi un sopar de gala a l'esdeveniment mundial que se celebra a Barcelona.

L'objectiu de la manifestació, un cop més, és denunciar la presència de presos polítics a les presons espanyoles i la voluntat del sector independentista de formar la República. 

En aquest sentit, Carles Puigdemont ha assenyalat avui al seu compte de Twitter que «Felip VI serà benvingut a la República de Catalunya com a màxima autoritat d'Espanya quan demani perdó pel seu paper inconstitucional el passat mes d'octubre». Aquests anuncis es fan després de les decisions preses per Ada Colau i Roger Torrent de no assistir a la rebuda oficial de Felip VI al congrés. Seguirà ampliació.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris