Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els assistents a la manifestació convocada a Barcelona col·lapsen els serveis de Rodalies

La Guàrdia Urbana de Barcelona també ha hagut d'efectuar desviaments a les principals artèries de la ciutat per afluència massiva de manifestants

 

La manifestació convocada aquesta tarda a Barcelona en resposta a l'aplicació de l'article 155 que suposarà la suspensió de l'autogovern català ha començat a provocar els primers problemes de mobilitat tant a la ciutat de Barcelona com a gran part de l'àrea metropolitana. El principal servei afectat en aquests moments és el de Rodalies de la Generalitat, ja que moltes de les diferents línies amb direcció cap a la capital catalana estan completament saturades, tal com molts usuaris han mostrat a les xarxes. En alguns casos, molts trens no poden absorbir més viatgers a causa de la gran afluència de persones que es dirigeixen a Barcelona, tot i trobar-se encara a moltes parades de la capital. Segons les xarxes, usuaris de ciutats com Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès o la Llagosta ja avisen els usuaris que moltes persones no han pogut pujar als trens. 

 

 

 

 

 

 

La Guàrdia Urbana de Barcelona, per altra banda, també està efectuant un dispositiu especial de mobilitat i ha començat a fer desviaments des de Gran Via de les Corts Catalanes amb Comte Urgell o des del carrer Aragó amb Passeig de Gràcia, zones que ja comencen a omplir-se de centenars de persones que assistiran a la manifestació d'aquesta tarda i que es preveu que torni a ser massiva. Tant la policia de la ciutat com el servei de Rodalies havien previst un dispositiu especial de mobilitat però sembla que no ha estat suficient per garantir el funcionament dels serveis al 100%.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris